Reklam
  • Reklam
KADINLARIN AZMİ BAŞARIYA TAŞIDI…

KADINLARIN AZMİ BAŞARIYA TAŞIDI…

Üyelerinin ve çalışanlarının tamamı kadınlardan oluşan JOYFİT Merkezi, 5. Şubesini Bornova’da açtı. Fizik tedavi ve egzersiz üzerine yoğunlaşılacak merkezin açılış törenine İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu da katıldı.

29 Nisan 2019 - 11:30

20 kişilik ekibin üniversite mezunu ve işinde ehil kadınlardan oluştuğunu kaydeden Merkez sahibi Ayşegül Sarıoğlu Güler, yeni üyeler için ücretsiz tanışma dersleri verdiklerini söyledi.

Kadınlara iş imkanı sağlayarak ekonomiye katkı vermelerine de olanak tanıdıklarını belirten Güler ‘Tüm şubelerimizde reformer (plates), zumba, kickbox ve yoga dersleri dersleri veriyoruz. Kan dolaşımını destekleyen, kas eklem ağrısı çekenler için fizik tedavi kadar yararlı oluyor eğitimlerimiz. 500 üyelik yelpazemizi genişleterek, 2020 hedefimizi 3 yeni bayilik olarak hedefledik. Bundan sonra franchising sistemi ile İzmir ve Ege bölgesine yayılmak istiyoruz.’ dedi.

Ekonominin zor günler yaşadığı bir dönemde yeni işyeri açanların desteklenmesi gerektiğini kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Bir işyeri açmak, yeni istihdam yaratmak, ekonomiye katma değer sağlamak çok önemli. Bir ayda kirası, vergisi, stopajı, elektriği ve benzeri 22 ayrı ödemeyi göze alarak yatırım yapan, üreterek hem çalışanlarına hem topluma destek olan işletme sahibini kutluyorum. Ekonomik güçlükleri daha fazla üreterek, istihdam yaratarak aşabiliriz. Bu yolda yapılan her girişime destek olmak bizim görevimiz. Bu merkezin bir başka özelliği, toplumda daha çok atıl durumda olan kadın gücünü verimli hale getirmeleri, bu potansiyeli canlandırmalarıdır. Türkiye kendi potansiyeli, ekonomik dinamikleri ve insan kaynakları ile içinde bulunduğu zorlu dönemi aşacaktır.’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti