Reklam
  • Reklam
İZTO ADAYI ÖZGENER ASKON’A NEDEN KAZANMASI GEREKTİĞİNİ...

İZTO ADAYI ÖZGENER ASKON'A NEDEN KAZANMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTI

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesini ziyaret ederek projelerini anlattı.

05 Mart 2018 - 21:36

Toplantıya İZTO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener’in yanı sıra Nasır Grup Yönetim Kurulu Başkanı ,Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve ASKON Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan MÜFED Başkanı Necip Nasır “Mahmut Özgener’in, İzmir ve İzmir Ticaret Odası’nın,iş dünyasının yarınları için büyük bir kazanç olduğunu kaydeden Necip Nasır, “Mahmut Özgener, gerek iş yaşamı, gerek kişiliğiyle İzmir için önemli ve değerli bir isimdir. Özgener’in, İZTO yönetimi anlayışı yönündeki yaptığı açıklamalar, bizim bugüne kadar savunduğumuz görüştür . Bu süreçte Mahmut Özgener’in seçim yarışına katılması büyük önem taşıyor. Biz de bu süreçte kendisine her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyoruz” dedi  Ayrıca Nasır İzmir iş dünyasını Nisan ayındaki seçimlerde oy kullanmaya da davet etti.

Kendimi İzmir’e Borçlu Hissediyorum

Adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgi veren İZTO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener Bugün işimiz ve ismimiz büyüdüyse bunu İzmir’in sağladığı imkanlara borçluyuz. Bir kente hizmet iki farklı şekilde yapılabilir. Bunlardan biri siyaset yapmak diğeri de sivil toplum örgütlerinde görev almaktır. Ben siyasetten hep uzak durdum, bundan sonra da uzak duracağım. Diğer yoldan şehre hizmet etmek için İZTO adaylığımı açıkladım.

Özgener, İzmir’in önemli sorunlarından  birinin ismini duyuramaması ve tanıtımların gerektiği şekilde yapılamaması olarak belirtirken “Uluslararası işbirliklerini arttıracak, dünyanın büyük ticaret merkezlerinde, teknoloji bölgelerinde, dünya ekonomisine yön veren kentlerde ismimizi duyuracağız.

Özgener ayrıca İzmir’in turizm sektöründeki öneminin de altını çizerek “İzmir markasını tüm dünyada arzulanan ve ziyaret edilmek istenen bir kent haline getireceğiz. İç ve dış turizmde payımızı arttırmak adına markamızı yeniden konumlandıracağız.

İzmir ticaret odası çok büyük bir kurum eleştiriye ve farklı fikirle açık olmalı onun için STK’lar ile Kamu ile daha uyumlu çalışacağız, eleştiriye açık olacağız birlikte ortak akıl ile yönetmeliyiz dedi.

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü; Sayın Özgener Türkiye’nin tanıdığı, İzmir’i iyi tanıyan değerli bir iş adamı İZTO adaylığı İzmir’e heyecan katacaktır seçim yarışında kendisine başarılar diliyoruz.dedi

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti