Reklam
  • Reklam
İZMİR VALİLİĞİNİN DESTEĞİYLE MASTERLER DEMOKRASİ İÇİN...

İZMİR VALİLİĞİNİN DESTEĞİYLE MASTERLER DEMOKRASİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Ege Masterler Federasyonu(EMF)’nun İzmir Valiliği’nin işbirliği ve desteği ile düzenlediği “1919’dan 2019’a Demokrasi ve Milli Birlik Kupası” Masterler Futbol Turnuvası 11 -15 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleştirilicek. 15 Temmuz Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 27 takım katılacak.

10 Temmuz 2019 - 12:27

İzmir İl sınırları içinde Bayraklı, Bornova, Dikili, Menderes, Narlıdere ve Karşıyaka olmak üzere  6 değişik bölgede, (Karşıyaka 2 grup)  7 grupta gerçekleştirilecek müsabakalar da Bostanlı, 1881 Ata , KSK Genç,  Aliağa Gücü, KSK 1912 Çarşı, KSK Alaybey, Kaf Kaf, Tersane, Balçova Agamemnon, Narbel, EMF Başkanlar Karması, Smyrna, Saruhanlı, Bayraklı, Ayyıldız, Ege Üniversitesi Sağlıkgücü, Altınırmak, 1970 Akhisar, Manisa 1965, Dikili, Dikili Kardeş, Dikili 14 Eylül, Çandarlı Pitane, Şirinyer, İzmirspor, Gaziemir ve Seferihisar Masterler takımları mücadele edecek. Turnuvanın açılış maçında  11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 20.30’da Karşıyaka Efsaneler Stadı’nda  Bostanlı- 1881 Ata Master takımları karşılaşacak. Karşıyaka Efsaneler Sahası’nın yanısıra, Narlıdere Ali Artuner, Bayraklı Doğançay, Çamdibi  Yusuf Tırpancı, Dikili Erdal İnönü, ve  Menderes  saha ve stadları maçlara ev sahipliği yapacak. 7 ayrı bölgede belirlenecek 7 şampiyonla birlikte katılımcı tüm takımlarda ödüllendirilecek.

VALİ VE EÜ REKTÖRÜDE GÖSTERİ MAÇINDA SAHAYA ÇIKACAK

EMF  Başkanı Haldun Dokel, turnuvanın15 Temmuz’un  anlam ve önemine istinaden Birlik ve Beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla düzenlendiğini söyledi. Haldun Dokel; “Dostluk ve kardeşlik ilkeleriyle kurduğumuz federasyonumuz birlik beraberlik duygularının pekiştirileceği bir turnuva da her yaşta spor yapmanın güzelliğini yansitan arkadaşlarımızı bir kez daha buluşturacak. Katılımcı tüm takımlarımıza  önümüzdeki lig sezonuna küçük bir destek mahiyetinde olmak üzere 30’ar adet forma (birer takım) hediye edilecek.  14 temmuz 2019 Pazar Günü Saat 20.00’de Karşıyaka Efsaneler Sahası’nda  Sayın Valimiz, Ege Üniversitesi rektörümüz, liglerimizde yer alan kulüplerimizin başkanlarının yer alacağı EMF Başkanlar Karması ile Narbel-Agamemnon maçının galibi  arasında gösteri maçı yapılacaktır. Turnuvamıza destek veren İzmir Valiliği’ne çok teşekkür ediyor, katılımcı takım sporcularımıza milli birlik ve beraberliğimize katkı yapacak dostça güzel maçlar diliyorum. Sporsever İzmirlileri aileleriyle birlikte maçalarımızı izlemeye davet ediyorum. “dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek