İzmir saldırısıyla ilgili flaş gelişme!

İzmir saldırısıyla ilgili flaş gelişme!

İzmir saldırısıyla ilgili soruşturmayı yürüten polis, saldırının perde arkasını aralamaya çalışıyor.

10 Ocak 2017 - 14:38 - Güncelleme: 10 Ocak 2017 - 14:52

İzmir Adliyesi'nde PKK'lı 2 teröristin bombalı araçla düzenlediği saldırıyla ilgili 5 kişi daha gözaltına alındı; böylelikle gözaltı sayısı 23 oldu.

Olay sırasında; teröristlerle adliyede görevli polis memuru Fethi Sekin çatışmaya girdi, Son mermisi kalıncaya kadar çatışan kahraman polis memuru, bir çok kişinin hayatını kurtardı, ancak kendisi şehit oldu; mübaşir Musa Can da şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist ise öldürüldü.


Patlamanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce 5'i adliye çalışanı 18 kişiyi gözaltına almıştı. Devam eden soruşturma kapsamında 5 şüphelinin daha bugün sabah saatlerinde adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...