Reklam
  • Reklam
İzmir Milletvekili Serter’den 23 Nisan Mesajı

İzmir Milletvekili Serter'den 23 Nisan Mesajı

İzmir Milletvekili Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında ulusal egemenliğin, Türk ulusunun kayıtsız şartsız sahip olduğu en önemli değer ve Cumhuriyet gibi sonsuza kadar yaşayacak olan en temel dayanak olduğunun altını çizerek ulusal egemenliğin de halkın iradesi ve gücüyle yaşayacağını belirtti.

22 Nisan 2019 - 11:42

İzmir Milletvekili Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında ulusal egemenliğin, Türk ulusunun kayıtsız şartsız sahip olduğu en önemli değer ve Cumhuriyet gibi sonsuza kadar yaşayacak olan en temel dayanak olduğunun altını çizerek  ulusal egemenliğin de halkın iradesi ve gücüyle yaşayacağını belirtti.

SERTER: “TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ, ULUSAL EGEMENLİĞİN GARANTİSİ, TEMSİLCİSİDİR. ”

27.dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Serter, kendisinin de çatısı altında görev yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Türk milletini temsil noktasındaki öneminin altını çizdi ve “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99.yılında, Türk halkının tek temsil makamının yüce Büyük Millet Meclisi olduğunu ve bu Meclisin bugün hala Türkiye’nin bütünlüğünün, geleceğinin ve bağımsızlığının sembolü olduğunu vurgulamak istiyorum. Büyük Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızın yarınları için daha aydınlık, daha özgür ve daha eşit bir Türkiye yaratmak hepimizin sorumluluğu. Ben de, Büyük Atatürk’ün iki eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm milletvekilleri de gururla ve onurla görev yaptığımız TBMM çatısı altında bundan sonra da Türk ulusunun kayıtsız şartsız egemenliğinin bağımsız, onurlu temsilcileri olarak bulunmaya devam ederek, Türk ulusunun refahı, huzuru ve mutluluğu için daha çok çalışacağız”dedi.

SERTER: “ULUSAL EGEMENLİK HALKIMIZIN, GELECEK ÇOCUKLARIMIZIN, PARLAMENTER SİSTEMİN GELECEĞİ BİZLERİN ELLERİNDEDİR.”

Serter, 23 Nisan mesajının sonunda ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız halka ait olduğunu vurgulayarak, “Son 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da Türk halkı, bağımsız ve özgür iradesini bir kez daha ortaya koymuştur. Bugünün karar vericileri çocuklarımızın geleceği için çatışmasız, ötekileştirmenin olmadığı, tam da Ulusal egemenlik anlayışında yer alan eşitlik, adalet ve özgürlük temelinde yeniden özüne dönecek bir Türkiye’yi, bir hukuk devletini istediğinin mesajını vermiştir. Bunun için bizlerin sorumluluğu ağırdır. Parlamenter sistemin temsilcileri olarak çoğulculuktan asla vazgeçmeyerek, din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmaksızın halkımızın birlik mesajının gereğini bundan sonra da yerine getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek