Reklam
  • Reklam
"İZMİR’ İN GELECEĞİ SİZİN ELİNİZDE"

"İZMİR' İN GELECEĞİ SİZİN ELİNİZDE"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, kendisine whatsapp hattından ulaşıp kahvehanesine davet eden Yaşar Özer'in Karşıyaka'daki işyerine gitti. Burada vatandaşları dinleyen Zeybekci, "İzmir'in geleceğinin üzerinin ideolojik bahanelerle örtülmesine izin vermeyin. Bu şehrin geleceği sizin elinizde" dedi.

04 Şubat 2019 - 10:35

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kendisine whatsapp hattından mesaj atan bir vatandaşın Karşıyaka Şemikler'deki kahvehanesini ziyaret etti. Mahallesinin sorunlarını anlatmak için Zeybekci'yi işyerine davet eden Yaşar Özer, ziyaret nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek Zeybekci'ye "Buraya geleceğinizi kesinlikle biliyordum" sözlerini söyledi.

'BU ŞEHRE HAKARET'

Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Zeybekci, sorunlara köklü çözüm istediklerini anlatan vatandaşlara, "Kimseye, İzmir'in geleceğinin üzerini ideolojik bahaneleri örttürmeyin. 21. yüzyılda bu problemleri tartışmak ilkelliktir, bu şehre hakarettir. Turizm yatırımcısına gösterilecek altyapısı tamamlanmış bir alan yok. İzmir'in en gözde yeri Karaburun yarımadasında bazı yerlerde kanalizasyon yok. İzmir sağlık turizminin, ticaretin, lojistik, ulaştırma ve hava kargonun merkezi haline gelecek" dedi. Ziyarete AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç da eşlik etti.

'GELİN ARTIK KURTARIN BİZİ'

AK Parti adayı Zeybekci, beraberinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Çankaya'daki Elektronikçiler Çarşısı'nı da gezdi. Zeybekci'yi içtenlikle karşılayan vatandaşlar, "Gelin artık kurtarın bizi", "Umudumuz sizsiniz" diyerek desteklerini ifade etti ve belediye hizmetlerine ilişkin beklentilerini dile getirdi. Zeybekci ise vatandaşlardan oylarını kentin geleceğine vermelerini isteyerek, "Başaracaksak birlikte başaracağız. Değişimi siz başlatacaksınız. Birlikte bir İzmir hikayesi yazalım" diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti