Reklam
  • Reklam
İzmir’in dağlarında stadlar açar

İzmir'in dağlarında stadlar açar

05 Haziran 2018 - 16:33

Başbakan Binali Yıldırım tarafından temelleri atılan 3 stattan Alsancak ile Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyorken, Karşıyaka Stadı’nda yaşanan sorunların çözülmesi için çabalar devam ediyor.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, basına yaptığı açıklamalarda, Alsancak Stadı’nın hem Türk futbolu hem de İzmir açısından önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Alsancak Stadı’nın futbol kimliği dışında bu şehrin tarihi açısından önemli olduğunu vurgulayan Erten, şöyle konuştu:

"Kulüplerimiz burada şampiyonluklar yaşadı. Bu anlamda bu şehrin hem tarihini hem de futbol anlamında ruhunu temsil eden bir alan. Yerinde yenilenmesi bizim için çok önemli. Biz bunu İzmirliler olarak gerçekten farkında olmamız gerekiyor ve bu değerimize sahip çıktıkları için yöneticilerimize, bakanlığımıza, başbakanlığımıza, siyasi temsilcilerimize, yerel yöneticilerimize, hassasiyet gösteren herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

 Ali Erten, stat inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Hem bakanlık yetkililerimiz, hem müteahhitlik firmamız haftanın 7 günü çalışıyorlar, cumartesi-pazar tatil yok. Akşam mesai yapıyorlar, bunun bütün amacı yıl sonuna kadar tamamlamak. Çok ekstra bir durum olmazsa aralık ayı sonunda tamamlanması planlanıyor. İnşallah 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında burada maçların oynandığını göreceğiz." Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti