Reklam
  • Reklam
İZMİR’İ N SORUNLARINI İYİ BİLEN BİR ADAY ADAYI BİLAL DOĞAN

İZMİR’İ N SORUNLARINI İYİ BİLEN BİR ADAY ADAYI BİLAL DOĞAN

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkanı olarak İzmir’in sorunlarının çözümü için Kocaoğlu’ na yaptığı eleştiri ve yorumlarla adından sıkça söz ettiren Ekonomist – Yatırım ve Yönetim Danışmanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan mensubu olduğu partisinden milletvekili aday adayı oldu.

02 Mayıs 2018 - 09:49

Bilal doğan başvurusunu İzmir İl Başkanlığına yaparak  sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu.

"Çok değerli dava arkadaşlarım, Bugüne kadar gururla ve severek yapmış olduğum,Belediye Meclis Üyeliği görevimden Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar ki çalışmalarımızda şahsıma olan desteğini esirgemeyen tüm Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve parti teşkilatımıza destekleri ve anlayışları için çok teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilliği Aday Adaylığım sürecinde 2023 hedeflerimize ulaşmak,taş üstüne taş koymak ve bu kutlu davaya destek olmak için çıktığım bu yolda desteklerinizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu kutlu yürüyüşe daha iyi hizmet edebilmek adına diğer aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Selam ve Saygılarımla. Allah’a emanet olun.."

Bilal  Doğan’ın daha önce yapılan teyamüllerde birinci sırada çıktığı partisinin 7. Sırada milletvekili adayı olarak seçimlere girdiği biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti