Reklam
  • Reklam
İZMİR’İ KIZIL GÖKYÜZÜ SARDI

İZMİR'İ KIZIL GÖKYÜZÜ SARDI

İzmir'de vatandaşlar bu sabah "sepya" bir güne merhaba dedi. Yunanistan ve güney ilçelerimizde çıkan yangınların dumanı ile birlikte bulutların birbirine karışmasıyla oluştuğu düşünülen gökyüzündeki görüntüyü fotoğraflayıp paylaşan sosyal medya kullanıcıları birbirinden ilginç ve esprili yorumlar yaptı. Gökyüzünde oluşan görüntü için "Zombi istilası mı?" diye soran da var, İzmir'i kızıl gezegen Mars'a benzetenler de.

06 Ağustos 2021 - 10:19

Türkiye'de 28 Temmuz'da başlayan orman yangınları halen 6 ilde 13 noktada devam ederken, yangınların söndürülmesi için vatandaşlar canla başla mücadele ediyor. Sosyal medya kullanıcılarının yangının sürdüğü bölgelerden paylaştıkları fotoğraflar milyonların yüreğini dağlarken, İzmir'den bu sabah gelen görüntüler ise büyük merak konusu oldu.

Türkiye'ye yaklaşan sistemle birlikte rüzgarın tersine dönmesi, Yunanistan ve güney ilçelerimizde çıkan yangınların dumanı ile birlikte bulutların birbirine karışmasıyla sarımtırak ve siyah bir gökyüzünün oluştuğu iddia edilirken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yaşanan olayın ne olduğuna dair yetkililerden resmi bir açıklama beklediklerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti