Reklam
  • Reklam
"İZMİR’İ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ"

"İZMİR'İ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ"

 AK Parti'den İzmir Milletvekili seçilen Necip Nasır, 24 Haziran seçimleriyle artık yeni bir dönemin başladığını belirtti.

26 Haziran 2018 - 17:31

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den İzmir Milletvekili olarak seçilen Nasır yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile ülke için bir dönüm noktasının geçildiğini ve kazananın Türkiye olduğunu vurguladı.

Seçim sonrası güçlü hükümet ve meclis modeliyle muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için son virajın geçildiğini aktaran Nasır, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların önü kesildi. Milletvekillerinin de etkisi arttı. Artık her vekil 3 gün Ankara'da, 4 gün de kendi bölgesinde çalışacak. Halkın nabzını tutacak. Milletvekilleri de sorunların çözümüne yönelik kanun teklifi verebilecek. 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alma hedefimiz de devam ediyor. Savunma sanayi ve diğer alanlarda çok daha güçlü bir ülke olacağız. Hükümetimiz, adaleti sağlayan ve tüm toplumu kucaklayan bir anlayışla icraatlarını sürdürecek. 16 yıldır AK Parti hep sözlerinin arkasında durdu, bundan sonra da durmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Nasır, hem İzmir'in hem de Türkiye'nin sorunlarının çözümünde aktif rol alacağını aktararak kentteki diyalog sorunlarını gidereceklerine dikkat çekti.

Nasır, şunları kaydetti:

"Merkezi yönetim ve yerel yönetim ile birlikte İzmir'in daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışacağım. İş dünyası, esnaf, hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimlerin sorun, talep ve çözüm önerilerinin Ankara'ya iletilmesinde köprü rolü üstleneceğim. İzmir, dünyanın en güzel şehirdir. En büyük zenginliği de güzel insanlarıdır, hemşehrilerim ile birlikte İzmir'in üstündeki tozları silkeleyerek inşallah İzmir'i hak ettiği noktaya getireceğiz"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti