Reklam
  • Reklam
İZMİR’E KAR MI GELİYOR ?

İZMİR'E KAR MI GELİYOR ?

Kasım ayında kar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için son dakika uyarısında bulunarak kar yağışı olacağını duyurdu.

12 Kasım 2018 - 11:18

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan yeni hava durumu raporunda bazı şehirler için kar yağışı uyarısında bulunuldu. Yeni haftada Salı gününden itibaren bazı şehirlerde kar yağışı olacağının bildirildiği haftalık hava durumu raporunda yer alan detaylar şunlar,

 YENİ HAFTANIN HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji, haftalık hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre, salı günü Bayburt, Erzurum, Kars ve Ardahan'da kar yağışlarının başlaması bekleniyor.

İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

İzmir mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla geçen Kasım ayının ortasında yüzünü kışa çevirmeye hazırlanıyor. En yüksek sıcaklıkların yaklaşık 8 derece düşeceği yeni haftada termometreler geceleri 7 dereceye kadar gerileyecek. Rüzgarların genellikle güneyden eseceği periyotta nem oranının da zaman zaman yüzde 80'lerin üzerine çıkması bekleniyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre İzmir Cuma günü de sağanak yağış altında kalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı raporunda ayrıca İstanbul için yeni haftada yağmur uyarısında bulundu. Cuma günü yurdun büyük bölümü soğuk havanın etkisine girerken, birçok ilde kar ve sağanak yağış etkili olacak. Hafta boyunca Doğu Anadolu illerinde etkili olan kar yağışı İstanbul'un kapısına dayanacak. Perşembe ve cuma günleri Bolu'da kar yağışı bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek