Reklam
  • Reklam
İZMİR’E ALMAN PANZERİ

İZMİR'E ALMAN PANZERİ

Göztepe Bundesliga’dan bir alt lige düşen Hamburg’dan ayrılmayı planlayan Alman orta saha oyuncusu Aaron Hunt'a göz dikti.

30 Mayıs 2018 - 13:32 - Güncelleme: 30 Mayıs 2018 - 13:43

Teknik adam Bayram Bektaş’la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladıktan sonra iç ve dış transferde çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-kırmızılar Alman orta saha oyuncusu Aaron Hunt’ın önerildiği ortaya çıktı. Son olarak Hamburg forması giyen ve takımıyla Bundesliga’da küme düşme acısı yaşayan 31 yaşındaki oyuncunun kulübünden ayrılmak istediği öğrenildi. Menajerlerin ise Göztepe teknik ekibine Hunt hakkında bilgiler verdiği açıklandı.

SERDAR GÜRLER’E TEKLİF
 Werder Bremen’de futbola başlayan Hunt, 9 sezon bu kulüpte forma giydi. Ardından Wolfsburg’un yolunu tutan yetenekli futbolcu, 3 sezondur Hamburg için mücadele ediyor. Yurt içinde de arayışlarını sürdüren Göztepe, Süper Lig’e veda eden Osmanlıspor’un kanat oyuncusu Serdar Gürler’ede teklif götürdü. Kariyerine Süper Lig’de devam ettirmek isteyen Serdar için Göztepe’nin yanı sıra birçok kulübün ilgilendiği belirtilirken, kesin durumun önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti