İZMİR’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir’in Ödemiş ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, ormanlık alanda 115 kök Hint keneviri, zanlının evinde ise 1 kilo 225 gram kubar esrar ile bir adet hassas terazi ele geçirildi.

04 Haziran 2018 - 09:35

Ödemiş’in Dolaylar Mahallesi’nde ormanlık alan içerisinde izinsiz yer açarak Hint keneviri eken F.Ç., ektiği Hint kenevirlerini sulamak için geldiği esnada pusu kuran jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Ekim yapılan alanda yapılan kontrolde boyları 25 ile 150 santimetre arasında değişen 115 kök Hint keneviri bitkisinin ele geçirilerek imha edilmek üzere teker teker söküldü.

F.Ç.’nin evinde yapılan aramada 1 kilo 225 gram kubar esrar ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Ödemiş Jandarma Komutanlığına götürülen F.Ç.’nin Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındığı ve soruşturma sonrası işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...