Reklam
  • Reklam
İzmir’de CHP’den AK Parti’ye ziyaret

İzmir'de CHP'den AK Parti'ye ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret etti.

10 Temmuz 2019 - 16:51

Nisan ayında başkanlık görevine atanan Sürekli'ye "hayırlısı olsun" temennisinde bulunan Yücel, ziyarette yaptığı açıklamada, İzmir için yapılacak tüm çalışmalarda Sürekli'yle birlikte çalışacaklarını belirterek ''İzmir'e hizmet yolunda yapacağınız her harekette ve tasarrufta size başarılar dilemek için yönetim kurulu üyelerimizle buradayız." dedi.

Yücel, siyasi partilerin ve ideolojilerin farklı olabileceğine dikkati çekerek, ''Her şeyden önce asıl olan ülkemize, devletimize, yaşadığımız kente ve topluma hizmet etmektir. Yakın zamanda bir seçim atlattık. Bundan sonra hizmet odaklı çalışmak gerektiğini düşünüyoruz.'' diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de İzmir'de yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek, seçimsiz bir dört yıl olduğunu, bunun hem genelde hem de yerelde iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Merkezi ve yerel iktidarın İzmir'e yönelik projelerini birlikte gerçekleştireceklerini kaydeden Sürekli, şöyle devam etti:

"Tecrübelerimizi birleştirerek hep beraber İzmir'e hizmet edeceğiz. İktidarın İzmir'e yönelik projelerini birlikte gerçekleştirirken, yerel iktidarın İzmir'e yönelik projelerinin takipçisi olacağız. Hep beraber İzmir'in projelerine destek olacağız."

Sürekli, iade-i ziyareti geciktirmeyeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek