İZMİR’ DE BÜYÜK SÜRPRİZ !

İZMİR' DE BÜYÜK SÜRPRİZ !

Son yıllarda kar görmeye hasret kalan İzmirliler, yeni yıl kutlamasında bir sürprizle karşılaştı. İzmir'de bazı kutlama programlarına katılanların üzerine özel makinalarla kar yağdırıldı.

02 Ocak 2019 - 09:32

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yılbaşı kutlamasına katılan vatandaşlar, suni kar yağışı altında müziğin ve eğlencenin tadını çıkarttı. İzmirliler, DJ performansları ve Dolce Band Ft Aydok Moralıoğlu konseri ile eğlenceli saatler yaşadı.

Müzik ve lazer gösterisi eşliğinde yağan kar altında eğlenen İzmirliler, geride kalan yılın yorgunluğunu attı. Çeşme'de ise, çocukları kar ile tanıştırmak isteyen Mehmet Akpınar Anaokulu Müdürü Songül Bilen, okul aile birliği yöneticileri ile birlikte okul bahçesinde yapay kar makinesi ile kar yağdırdı. Minikler ilk kez gördükleri kar altında çığlıklar atarak eğlendi. Kar yağışı, kısa sürede okul bahçesini beyaza bürüdü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...