Reklam
  • Reklam
İzmir’de bir grup kadın, "Zeytin Dalı Harekatı"nda...

İzmir'de bir grup kadın, "Zeytin Dalı Harekatı"nda görevli askerlere destek mektubu gönderdi

Türk bayraklarıyla Pasaport semtindeki PTT şubesi önünde toplanan Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesi üyesi bir grup kadın, "Yüreğimiz Afrin'de Mehmetçik ile atıyor", "Katil ABD Ortadoğu'dan defol", "Kahrolsun ABD emperyalizmi" yazılı dövizler taşıdı.

30 Ocak 2018 - 12:46

"Hepimiz Mehmet'iz, PKK'ya yeteriz" şeklinde slogan atan kadınlar, yanlarında getirdikleri destek mektubunu Türk askerlerine iletilmek üzere Genelkurmay Başkanlığına postaladı.

Grup adına açıklama yapan derneğin İzmir şube başkanı Zuhal Of, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"nı desteklediklerini söyledi.

Askerin cesaretini ve kararlılığını yürekten selamladıklarını dile getiren Of, şöyle konuştu: "Türk askeri Çanakkale, Sakarya, İnönü ve Kıbrıs'ta olduğu gibi Afrin'de de tarih yazıyor. Ortadoğu'da 22 ülkenin haritası değişecek diyerek masa başında sınır çizenler, yeni harita yapanlar, Türk milletinin tarihini hafife aldılar. Biz bu haritayı ve sınırların her miliminin bedelini can ve kanla çizdik. Türk ordusu, Zeytin Dalı Harekatı ile PKK'yı hendeklere gömdü, Afrin'de emperyalizmin planlarını bozguna uğrattı. Yıllardır bölgemizde huzuru ve vatan bütünlüğünü hedef alan bölücü hainlerin kimlerin hizmetinde olduğunu çok iyi biliyoruz."

ET VE TIRNAK GİBİ OLACAĞIZ

Of, Mehmetçik'in emperyalizmle savaştığını açık ve net olarak gördüklerini vurguladı.

Türk kadınları olarak cephe gerisinde fitne ve fesada izin vermeyeceklerini dile getiren Of, "Et ve tırnak gibi olacağız. Hiç bir kuvvet bizi birbirimizden ayıramaz. Nene Hatun'ların, Kara Fatma'ların, Şerife Bacı'ların torunları vatanı için her türlü göreve ve fedakarlığa hazırdır. Allah, Mehmetçiğimize güç kuvvet versin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti