Reklam
  • Reklam
İzmir’de 1 Mayıs Kutlamaları Gündoğdu Meydanı’nda 1 Mayıs...

İzmir'de 1 Mayıs Kutlamaları Gündoğdu Meydanı'nda 1 Mayıs mitingi

İzmir'de 1 Mayıs kutlamaları için gruplar toplanmaya başlandı. İşçi Sınıfının Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak mitingle kutlanacak. İzmir 1 Mayıs mitingine hazırlanıyor. Sendikalar, siyasi partiler, kitle örgütleri Konak Pier önü, Alsancak Limanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda 11.30'da toplanmaya başladı. Kordon'dan sahil boyunca Gündoğdu Meydanı'na yürütecekler. Gündoğdu Meydanı'ndaki miting saat 13.00'te başlayacak.

01 Mayıs 2018 - 13:11

İzmir 1 Mayıs mitingine hazırlanıyor. Sendikalar, siyasi partiler, kitle örgütleri Konak Pier önü, Alsancak Limanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda 11.30'da toplanmaya başladı. Kordon'dan sahil boyunca Gündoğdu Meydanı'na yürütecekler. Gündoğdu Meydanı'ndaki miting saat 13.00'te başlayacak. 

İzmir'de TKP yürüyüşten önce Cumhuriyet Meydanı'nda kendi kürsüsünü kuracak. Burada tiyatro sanatçısı Ercüment Serpil ve şair Tuğrul Keskin birer şiir okuyacak. TKP MK üyesi Savaş Sarı, bir işçi ve bir akademisyen birer konuşma yapacak. TKP daha sonra Gündoğdu Meydanı'na yürüyecek.

Konak Alsancak'ta Kortej ve toplanma hazırlıkları sürüyor...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti