İZMİR-ÇEŞME OTOYOLU’ NA 3 EKOLOJİK KÖPRÜ !

İZMİR-ÇEŞME OTOYOLU' NA 3 EKOLOJİK KÖPRÜ !

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılması planlanan ekolojik köprülerin inşaatına başladı. Bu güzergaha yapılacak üç ekolojik köprü ile yaban hayatı kaynaklı trafik kazalarının sebep olduğu can ve mal kayıplarının önüne geçilecek.

28 Mayıs 2019 - 10:11

İzmir- Çeşme Otoyolu'na yapılacak 3 ekolojik köprünün inşaatı kapsamında yapılan inceleme sonrasında, güzergahtaki yaban hayatı bağlantılı kazaların gerçekleştiği noktalar belirlendi.

Bunlardan biri olan Zeytinler Kavşağı mevkiinde ekolojik köprünün yapımı sürüyor. Köprünün Çeşme'den kent merkezine olan tarafının ayakları ve üst kısmı tamamlandı. Kent merkezine olan tarafının da Ramazan Bayramı'ndan önce tamamlanması planlanıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle karşıladı
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle...
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon dolarlık fatura var
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon...