Reklam
  • Reklam
İZMİR ADAYI ANKETTEN Mİ ÇIKACAK?

İZMİR ADAYI ANKETTEN Mİ ÇIKACAK?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kalesi İzmir'de yarışa hangi isimle gireceğini netleştirmek için son bir anket yapılması kararı aldı.

08 Ocak 2019 - 09:30

İzmir'de en geniş kesimlerin desteğini alabilecek ismin ortaya çıkması için başlatılan anket çalışmasında, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Selin Sayek Böke  ve Kamil Okyay Sındır, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile iş kadını Figen Baz'ın isimleri yer alıyor.

Anketin, tablet ve akıllı telefonlar üzerinden bir uygulama ile gerçekleştirildiği, böylece anketörün nerede ve kiminle görüştüğünün tespit edilebildiği kaydedildi. Her kişi için belli bir süre sınırında yapılması gereken anketin anında araştırma merkezine iletildiği belirtildi. Anket yapılan seçmenin de daha sonra farklı bir kişi tarafından aranarak verdiği yanıtların teyit edildiği bildirildi.

Anket sonuçlarının bir kaç gün içinde Genel Başkan'ın masasında olacağı öğrenildi. CHP'de İzmir için daha önce yapılan araştırmaların aksine, son anketin adayın belirlenmesine önemli ölçüde etki edeceği belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek