Reklam
  • Reklam
"İŞTE KAZANAN ADAM"

"İŞTE KAZANAN ADAM"

NATO Zirvesi’ne ABD Başkanı Donald Trump’la, Başkan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki diyalog damga vurdu. Trump Erdoğan’a, “İşte kazanan adam. Onu seviyorum” dedi

13 Temmuz 2018 - 10:36 - Güncelleme: 13 Temmuz 2018 - 11:07

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Zirvesi'nin ikinci gününde Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'nın üçüncü oturumuna katıldı. Erdoğan, daha sonra devlet ve hükümet başkanları düzeyindeki Afganistan Oturumu'na iştirak etti. Başkan Erdoğan, zirve kapsamında bazı ikili görüşmeler de gerçekleştirdi.

YOĞUN İKİLİ GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Erdoğan ilk olarak, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile baş başa görüştü. Erdoğan, Conte ile görüşmeye giderken karşılaştığı Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile bir süre sohbet etti. Erdoğan, daha sonra Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile görüştü. Görüşmelere, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı. Her iki görüşmede de terörle mücadele, düzensiz göçle mücadele ve terörle mücadelede işbirliği konuları ele alındı.

TEMSİLCİLİKTE SAMİMİ SOHBET

Başkan Erdoğan, zirveye katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic'u Türkiye'nin NATO karargahındaki daimi temsilciliğine davet etti. Erdoğan'ın, burada Aliyev ve İzzetbegoviç ile samimi sohbeti dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti