İŞTE ADNAN OKTAR’IN İLK İFADESİ

İŞTE ADNAN OKTAR'IN İLK İFADESİ

Soruşturma kapsamında Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar'ın "Deli değilim. 60'a yakın 'Akıl sağlığı yerindedir' raporum var" dediği belirtildi.

14 Temmuz 2018 - 11:25

İstanbul Emniyeti'nce çökertilen Adnan Oktar Suç Örgütü'nün lideri Adnan Oktar'ın (62) Çengelköy'deki villası dün dedektörlerle tarandı, kepçelerle de kazıldı. Polis kaynakları tehdit, şantaj ve karapara aklayarak aylık 10 milyon dolara yakın gelir elde eden örgütün kayıp 200 milyon TL'sinin ne olduğu araştarıyor.

Soruşturma kapsamında Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar'ın "Deli değilim. 60'a yakın 'Akıl sağlığı yerindedir' raporum var" dediği belirtildi. Örgütte dün 235 şüpheliden 192'si yakalandı. 43 şüpheli aranıyor. Soruşturmada mağdur sayısı 82'ye ulaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bakan Güler, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Selman ile telefonda görüştü
Bakan Güler, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Selman ile telefonda...
Bayraktar: Şu anda ülkemiz için herhangi bir arz kesintisi öngörmüyoruz
Bayraktar: Şu anda ülkemiz için herhangi bir arz kesintisi...