Reklam
  • Reklam
’İstanbul’da Ayakta Yolcu Kısıtlaması’ Yorumu: ’Çözüm...

'İstanbul'da Ayakta Yolcu Kısıtlaması' Yorumu: 'Çözüm Mesai Düzenlemesi'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu kısıtlamasıyla ilgili olarak "Bu karara göre binlerce yolcuyu taşıyamayız. Oraya ilave otobüs koyma şansımız yok." diyen İmamoğlu, çözümün mesai düzenlemesi olduğunu söyledi.

11 Eylül 2020 - 18:22

'Bu karara göre binlerce yolcuyu taşıyamayız. Oraya ilave otobüs koyma şansımız yok'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı TV yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, toplu taşıma kısıtlamaları konusunda şunları söyledi:

"Toplu taşımada ayakta olmak yasak dendi. Biz valiliğimizle bir istişareye başladık. Bütün İstanbullular oturup bir çözüm bulmalıyız. İstanbul’un çözümü Ankara’dan gelmemeli. Metrobüsteki bu görüntü yalan demiyorum. Metrobüste zaten koltuk sayısı azdır, ayakta yolcu sayısı çoktur. Bu karara göre binlerce yolcuyu taşıyamayız. Oraya ilave otobüs koyma şansımız yok. Önümüzdeki hafta İstanbul’a özel çözümlerimizle sahaya çıkacağız. Bunun içinde mesai düzenlemesi de var. İstanbul’da toplu taşıma yüzde 50 kapasitede. Çünkü insanlar yoğun bir şekilde özel araç kullanıyorlar."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti