Reklam
  • Reklam
İSMAİL KURT TUTUKLANDI

İSMAİL KURT TUTUKLANDI

İzmir'deki "askeri casusluk" davasından meslekten ihraç edilen İsmail Kurt Edirne'de polislerin aracı durdurması ile birlikte yakalandığı öğrenildi.

04 Haziran 2018 - 16:49

Alınan haberlere göre, Yunanistan sınırından Fetullahçı Terör Örgüt  (FETÖ) üyelerinin kaçırılacağı ihbarını alan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İpsala  ilçesinde sınıra yakın bir bölgede iki otomobilin önünü kesti. Otomobillerde bulunan  9 kişinin yasa dışı yollardan FETÖ üyelerini yurt dışına kaçıran organizatörler  olduğu öğrenildi.
 
Gözaltına alınan şüphelilerin ifadesinden yola çıkan ekipler yaptıkları araştırma ve takip sonrası sınıra yakın noktada bir minibüsü durdurdu.  Minibüste yapılan kontrolde, "askeri casusluk" davasının meslekten  ihraç edilen hakimi İsmail Kurt ile aralarında doktor, mühendis ve öğretmenlerin  yer aldığı 11 kişi aileleriyle birlikte yakalanmış oldu.. Kurt ile bazı şüphelilerin sahte kimlik  kullandığı bildirildi. Yakalanan kişilerin yanında bulunan eşyalara ve yüklü  miktarda dövize el konulduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti