Reklam
  • Reklam
İngiltere’de dün çekilen fotoğraf büyük korku yarattı:...

İngiltere'de dün çekilen fotoğraf büyük korku yarattı: Sakın ama sakın dokunmayın

Portekiz sahillerinde yaygınlaşan zehirli bir deniz anası türü bu kez İngiltere'de ortaya çıktı. Sayıları gittikçe artan deniz analarının ilk kez bölgede görüldüğünü açıklayan yetkililer bölgede yaşayanları uyardı.

07 Ekim 2019 - 16:06

İngiltere'de Cornwall'un batısındaki Portheras Koyu'nda ve Sennen bölgesinde dün çekilen bir fotoğraf bölgede yaşayanları paniğe sevk etti. Portekiz'de sayıları gittikçe artan zehirli denizanalarının ilk kez bölgede görüldüğünü açıklayan yetkililer bölgede yaşayanları uyardı.

SAKIN DOKUNMAYIN

Cornwall'da doğal yaşamı korumak için oluşturulan bir sivil toplum kuruluşunun gönüllüleri tarafından bulunan denizanaları hakkında yetkililer bir uyarıda bulundu. Yetkililer, "Portekiz'den çıkan denizanaları çok tehlikelidir. Sakın dokunmayın" açıklamasını yaptı.

YETKİLİLERDEN GELEN AÇIKLAMAYA GÖRE

Yapılan açıklamada, "Ters esen rüzgar ve akıntı dolayısıyla bu canlıların sahillerimize geldiğini tahmin ediyoruz. Denizanasına benzeseler de aslında organizma kolonilerinden oluşan bir canlıdır" ifadesi kullanıldı. Yetkililer denizanasının insanlara zarar verebileceğini ve dolayısıyla uzak durulması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti