Reklam
  • Reklam
İMAMOĞLU’ NDAN ERDOĞAN’ A YANIT !

İMAMOĞLU' NDAN ERDOĞAN' A YANIT !

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin Kızılcahamam’daki kampında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “İstanbul seçimi milletin içine sinmedi” sözlerine de yanıt verdi. İmamoğlu, “Bulunduğu salondaki kişilerin içine sinmemiş olabilir. Böyle bir süreci halkla test etmesini dilerim. Gerçeği daha yakın görecek diye düşünüyorum.” dedi.

29 Nisan 2019 - 14:17

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ'yi ziyaret ederek brifing aldı. Daha sonra Beyoğlu Odakule'deki İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetimi Kurulu toplantısına katıldı. Fatih'te bir otelde çıkan yangında şehit olan itfaiye eri Taner Çebi'nin ölümünün birinci yıldönümü nedeniyle İstanbul İtfaiyesi'ni ziyaret etti. Çebi için başsağlığı dileklerini ileten İmamoğlu, İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ile Avrupa Yakası İtfaiye Müdürü Hasan Karakaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu gündem ilgili açıklamalar yaptı.

ERDOĞAN'A YANIT

İmamoğlu, AKP'nin Kızılcahamam'daki kampında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul seçimi milletin içine sinmedi” sözleri ve “sonuna kadar hakkımızı arayacağız” mesajı soruldu. İmamoğlu, hakkını aramanın herkesin hakkı olduğunu belirterek “Biz de hakkımızı ararız. Hiç sorun yok. Hak aramanın usulleri ve şekilleri var. Bu usullere uymadığınız zaman hak aramanın biçimi değişir. Bu sefer başka bir haksızlık doğurursunuz. Bu çok net. Ama içine sinmediği kısmına gelirsek bulunduğu salondaki kişilerin içine sinmemiş olabilir. İstanbul halkının gayet içine sinmiş durumdadır. Büyükşehir belediyesi çalışanlarının da içine sinmiş durumda. Sokaktayız. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla baş başayız ve beklentilerini dinliyoruz. Ben anketlere ve araştırmalara çok değer verdiğini biliyorum sayın Cumhurbaşkanımızın. Böyle bir süreci halkla test etmesini dilerim. Gerçeği daha yakın görecek diye düşünüyorum. Kuşku duymasınlar” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti