Reklam
  • Reklam
İmamoğlu’na ’Ahmak’ diyen Bakan Soylu’ya, CHP’den ilk...

İmamoğlu'na 'Ahmak' diyen Bakan Soylu'ya, CHP'den ilk yanıt: Hesabı sorulur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, isim vermeden Ekrem İmamoğlu'na "Avrupa'ya giderek Türkiye'yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek" dedi. Açıklama sonrası CHP'den ilk cevap geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Bu lafın sorumluluğu vardır ve hesabı sorulacaktır" şeklinde konuştu.

04 Kasım 2019 - 15:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılmak için Fransa'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrewm İmamoğlu'na yönelik isim vermeden yaptığı, "Avrupa'ya giderek Türkiye'yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek" açıklamasına CHP'den sert yanıt geldi.

"SEÇİLMİŞ KİŞİYE BUNLARI SÖYLEYEMEZSİN"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Süleyman Soylu'nun seçilmiş birine kalkıp bu hakaretleri edecek kadar kendini kaybetmiş vaziyet olduğunu belirterek, "Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur! Her yurt dışına çıktıklarında Türkiye'yi kötülediler.Bu lafın sorumluluğu vardır ve hesabı sorulacaktır" dedi.

SOYLU'DAN SERT İFADELER

Bakan Soylu, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılmak için gittiği Fransa'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu isim vermeden eleştirdi.

Soylu şu ifadeleri kullandı:

Terörist olmaktan ceza alanları bu ülkenin selameti ve o beldenin selameti için görevden aldığımızda, Avrupa'ya giderek Türkiye'yi şikâyet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun. Birileri eline silah alıp 9 aylık çocuklarımızı, bebeklerimizi şehit edecek, orada Kürt kardeşlerimizin, Arap kardeşlerimizin, Türk kardeşlerimizin sabah dükkânını açmasını engelleyecek, çocukların okula gitmesini engelleyecek, bunun belediye başkanlığını yapacak, sen de Avrupa Birliği'ne Türkiye'yi şikayet edeceksin, yazıklar olsun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti