Reklam
  • Reklam
İKİ OYUNCUDAN BEBEK MÜJDESİ

İKİ OYUNCUDAN BEBEK MÜJDESİ

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, arabalarının plakasındaki 'A' harfini doğacak bebeğin adı olarak yorumlayan muhabirlere, "Çok fenasınız, zamanı geldiğinde çocuk yapmak istiyoruz" dedi.

10 Ağustos 2018 - 11:11

Ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Aracının plakasının 'FBA' olması üzerine bebek sorusu sorulan Fahriye, bebek istediklerinin müjdesini verdi.

"ÇOCUK YAPMAK İSTİYORUZ"

Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, 'A' harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, "Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz" yanıtını verdi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Çocuk Yapmak İstediklerini Açıkladı

"PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYAÇ DUYMADI"

Güzel oyuncu, eşiyle ilgili çıkan 'tükenmişlik sendromu' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini etkilemediğini söyledi. Araya giren ve şimdiye kadar psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadığını dile getiren Özçivit, "Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor" şeklinde konuştu. Tuba Büyüküstün'le birlikte IMDb Starmetre listesinde 'En İyi 100 Oyuncu' arasına girmesi konusunda ise, "Benim için gurur verici" diyen Evcen'e, Özçivit, "Hak ediyor" diyerek övgüler yağdırdı

"BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİRDİ"

Mide kanseri teşhisi konulan babası Ramazan Evcen'le ilgili konuşan oyuncu, "Süreç biraz sıkıntılıydı. Şimdi durumu çok iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Atlattık, şu an her şey güzel" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek