HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI

HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI

Yurt genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Göç İdaresi, belediye başkanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığından 33 bin 334 personelin katılımıyla "Huzurlu Sokaklar Uygulaması-2" başlatıldı.

20 Temmuz 2018 - 12:54

Alınan bilgiye göre, özellikle kavşaklar, parklar ve benzeri kamuya açık kentsel mekanlarda başta çocuklarla bazı kişilerin, araç camı silmek, insanları taciz ederek para vermeye zorlamak, mendil, çiçek, hediyelik eşya satışı yapmak veya dilenmek suretiyle toplumun huzur ve güvenliğini tehlikeye düşürdükleri tespiti üzerine çalışma başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü, Göç İdaresi, belediye başkanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığından 33 bin 334 personel ve 8 bin 505 karma ekibin katılımıyla kent merkezlerinde belirlenen bölgelerde kamu düzenini bozanlara ve kayıp çocukların bulunmasına yönelik denetimler yapılıyor.

Uygulamada 38 dedektör köpek kullanılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...