Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Cvitanovic’ten...

Hırvatistan'ın Ankara Büyükelçisi Cvitanovic'ten İZİKAD'a ziyaret

Hırvatistan'ın Ankara Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic (solda) ve İzmir Fahri Konsolosu Candan Çorbacıoğlu (sol 2) İzmir İş Kadınları Derneği'ni (İZİKAD) ziyaret etti.

11 Haziran 2019 - 13:35 - Güncelleme: 11 Haziran 2019 - 14:06

 Hırvatistan'ın Ankara Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic ve İzmir Fahri Konsolosu Candan Çorbacıoğlu, İzmir İş Kadınları Derneği'ni (İZİKAD) ziyaret etti. 

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ziyarette iki ülke arasında kadın derneklerinin işbirliği projeleri ele alındı.

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, bu ziyaretten büyük bir onur duyduğunu belirterek, "İZİKAD ulusal ve uluslararası projelere önem veren bir kurum. 'Avrupa Birliği Başkanlığı Sivil Toplum Diyaloğu V' programı kapsamında desteklenen 'İş Hayatında Kadın Statüsünün Güçlendirilmesi' projemizi Akdeniz İş Kadınları Derneği (AFAEMME) ile ortak gerçekleştiriyoruz. Kadınların hayatta daha etkin bir role sahip olmaları için çalışmalarımızda devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi