“HER YÖNÜYLE ADETSİZ BİR KARARDIR”

“HER YÖNÜYLE ADETSİZ BİR KARARDIR”

Edremit Belediye Başkanı CHP’li Selman Hasan Arslan, YSK tarafından İstanbul seçimlerinin iptal etmesinin her yönüyle adaletsiz, hakkaniyetsiz ve tartışmaya sonuna kadar açık bir karar olduğunu ifade etti. Her koşulda İmamoğlu’nun yanında olduğunu söyledi.

07 Mayıs 2019 - 11:31

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi;

“YSK’nın İstanbul seçimlerine yönelik aldığı karar her yönüyle adaletsiz, hakkaniyetsiz ve tartışmaya sonuna kadar açıktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurumlarını yöneten her bir ferdin; aldığı sorumluluğu bilerek hareket etmek gibi bir zorunluluğu vardır. Bu kural ve kaideleri hiçe sayarak “ben yaptım ve oldu” mantığıyla hareket eden herkes, günü geldiğinde tarih önünde hesap verecektir. Ülkemizi, dünya nezdinde böylesi bir durumun içerisine sokmaya hiç kimsenin hakkı da hukuku da yoktur!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun sonuna kadar yanında olduğumu bildiriyor; Türkiye’de üstünlerin değil, hukukun üstün olduğu günlere kavuşmanın özlemiyle her şart ve koşulda İstanbul’un yeniden kazanılması adına mücadele vereceğimi beyan ediyorum!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile...
Erdoğan: Milletimizin hasretini çektiği büyük ve güçlü Türkiye'ye kavuşmamıza çok az kaldı
Erdoğan: Milletimizin hasretini çektiği büyük ve güçlü...