Reklam
  • Reklam
Hekimlerden Dünya Böbrek Günü ve Kadınlar Günü için seminer

Hekimlerden Dünya Böbrek Günü ve Kadınlar Günü için seminer

Dünya Böbrek Günü ve Dünya Kadınlar Günü kutlamak için Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde bugün seminer düzenlenecek. Konularında uzman hekimler farklı konuları İzmirlilere önemli bilgiler aktaracak.

07 Mart 2018 - 11:01 - Güncelleme: 07 Mart 2018 - 11:36

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Dünya Böbrek Günü ve Dünya Kadınlar Günü önemine dikkat çekmek için bugün seminer düzenliyor. Alanında uzman doktorlar tarafından düzenlenen seminer,   14 ila 17 saatleri arasında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk hastalıkları ve Cerrahisi EAH G Blok Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek. Programın açılış konuşmalarını SBÜ SUAM Çocuk Nefroloji Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Erkin Serdaroğlu, SBÜ SUAM Program Yöneticisi Doc. Dr. Tanju Çelik, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Bediha Salnur gerçekleştirecek.

DİĞER SAĞLIK KONULARI DA UNUTULMADI

Dünya Böbrek Günü ve güncel sağlık konuları ilgili bilgi şöleninin yaşanacağı seminerde, alanlarında uzman hekimler, İzmirlilere sağlık ile ilgili aktarımında bulunacak. Çocuk Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Nida Temizkan Dinçel; böbrek sağlığı ve hastalıklarında kadının yeri, Çoçuk Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Ebru Bekiroğlu Yılmaz; önlenebilir böbrek hastalıkları, Çocuk Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Orhan Deniz Kara; idrar yolları enfeksiyonu belirtileri ve bulguları, Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Uzm. Dr. Sevim Çakar; bağırsak alışkanlıkları düzenlemesi konuları hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

Program "Hasta Anne Birliği" organizasyonu hakkında ilgili kişiler tarafından bilgilendirme verdikten sonra erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti