Reklam
  • Reklam
HEDEF 50 ÜLKEYE İHRACAT !

HEDEF 50 ÜLKEYE İHRACAT !

İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, “Firmamızı 50’nci yılında 50 ülkeye ihracat tacı ile onurlandıracağız. Türkiye’nin ilk el aletleri üreticisi İZELTAŞ’ı tüm dünya tanıyor” dedi

28 Mayıs 2019 - 10:17

İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 40 olan ihracat yaptıkları ülke sayısını bu yıl içinde 50'ye çıkartarak, 50 yılda 50 ülkeye ihracat tacı ile onurlandıracaklarını belirtti. EBSO Başkanlığı görevini de başarı ile yürüten Yorgancılar, Türkiye'nin ilk el aletleri üreticisi İZELTAŞ'ın yüksek kaliteli el aletlerinin yanı sıra modern tesislerinde muhtelif sektörlere sıcak dövme parça üretimi de gerçekleştirdiğini belirterek, "İzeltaş'ı dünya tanıyor" dedi.

BAŞARI VE GURUR DOLU

El aletlerinin yanı sıra üretilen dövme parçalar ile başta otomotiv olmak üzere inşaat, denizcilik ve madencilik sektörüne, savunma ve havacılık sanayilerine, ziraat endüstrisine, altyapı işlerine dek birçok kamu ve özel sektör kuruluşuna hizmet sunduklarını belirten Ender Yorgancılar "Daha iyisi, daha yenisi için" sloganı ile durmadan gece gündüz 50 yıldır ülkeye hizmet ve istihdam yaratmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Sektörün öncüsü olarak çıktıkları yolda başarı ve gurur dolu yarım asırı geride bıraktıklarını belirterek, İZELTAŞ dostlarına teşekkür eden Yorgancılar, "Türkiye için var olmaya, birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Şu anda 40'a yakın ülkeye İZELTAŞ ürünlerini ihracat ediyoruz. İZELTAŞ olarak el aletleri ve sıcak dövme sektöründe dünya çapında marka ve tüm müşterilerimiz tarafından ilk tercih olmak ve 50 yılda 50 ülkeye girmek hedefimiz" dedi.

SÜREKLİ AR-GE

Yorgancılar hedeflerinin sürekli AR-GE'ye dayalı olarak yükseldiğini belirterek "Düşük maliyet ve yüksek kalite ile zamanında teslimat gerçekleştirmek, İZELTAŞ müşterilerinin memnuniyetini sağlamak ve müşteri beklentilerine duyarlı olmak, kaynaklarımızı verimli kullanmak, Ar-Ge çalışmaları ile yenilikçi ve inovatif ürünler geliştirerek pazar rekabetini sürdürmek, çevreye duyarlı faaliyetlerimizle çevreye dost ürünler sunmak, birim ürün başına düşen enerji maliyetlerini düşürmek, enerji kullanımında tasarruf sağlamak ve enerji verimliliğini artırmak, güvenli ve sağlıklı çalışma ortamı oluşturmak, çalışanlarımızın işe bağlılığını artırmak ve motivasyonu yüksek tutmak, çalışanlarımızın; kalite, çevre, enerji, iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalıklarının geliştirilmesi ve uzmanlıklarının artırılması için eğitimler gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi.

BU YIL ÖNEMLİ

Özellikle Avrupa Birliği ülkeleri olarak İtalya, Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre, Portekiz, Yunanistan, İsveç, Polonya, Bulgaristan ve Finlandiya'ya İZELTAŞ ürünlerini sattıklarını belirten Yorgancılar, Mısır ve Taylan gibi Asya ve Arap ülkelerine de satış yaptıklarını ve bu yıl kendileri için önemli olan 50. yıllarında ihracat yaptıkları ülke sayısını 50'ye çıkartarak önemli bir başarıya imza atmak istediklerini dile getirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek