Reklam
  • Reklam
Havalimanında kontrolden çıkan yemek dağıtım aracı uçağa...

Havalimanında kontrolden çıkan yemek dağıtım aracı uçağa çarpmak üzereyken durduruldu

ABD'de bulunan O'Hare Havalimanı'nda, sürücüsüz bir yemek dağıtım arabası kontrolden çıktı. Araç, park halindeki bir uçağa çarpmak üzereyken zemin destek ekipmanıyla bir havalimanı çalışanı tarafından durduruldu.

01 Ekim 2019 - 17:42

ABD'nin Chicago şehrinde bulunan O'Hare Havalimanı'nda, içinde sürücü bulunmayan yemek dağıtım arabası kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç park halinde bulunan bir uçağa çarpmak üzereyken zemin destek ekipmanıyla çarparak durduruldu. O sırada içecek kutuları asfaltın üzerine savruldu. Olay anı saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, Amerikan Osteopatik Birliği Genel Müdürü Dr. Kevin Klauer tarafından paylaşıldı. 

GAZ PEDALI SIKIŞTI

American Airlines'ten bir yetkili, olay hakkında inceleme başlatıldığını yapılan ilk incelemelerde gaz pedalının sıkışması nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiğini bildirdi. 

10 DAKİKALIK GECİKMEYE NEDEN OLDU

Havalimanı yetkilisi, hiçbir şirket çalışanının yaralanmadığını olayın sadece 10 dakikalık bir uçuş gecikmesine neden olduğunu duyurdu. Öte yandan yapılan açıklamada "Aracı durduran ekibimizin hızlı hareket etmesini takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

ABD'NİN EN İŞLEK HAVALİMANI

ABD'nin en işlek havalimanı olan O'Hare, 2018'de yaklaşık 900 bin uçuş gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek