Reklam
  • Reklam
Hastanede silahlı saldırı: 6 ölü!

Hastanede silahlı saldırı: 6 ölü!

Çekya'da bir hastanede meydana gelen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi ise ağır yaralanmıştı. Reuters haber ajansının geçtiği son dakika haberine göre ölü sayısı 6'ya yükseldi.

10 Aralık 2019 - 12:07

 

Çekya'nın kuzeydoğusunda yer alan ve ülkenin en büyük üçüncü kenti olan Ostrava'daki bir hastanede silahlı saldırı meydana geldi. Polis kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre saldırı, Ostrava Üniversitesi Hastanesi'nde yerel saatle sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Saldırıda altı kişi yaşamını yitirdi. Çekya İçişleri Bakanı Jan Hamacek, olayda hayatını kaybedenler olduğuğu doğruladı. Hamacek, ayrıca polis helikopterinin ve özel kuvvetlerin de olay yerinde olduğunu kaydetti. 

POLİS KUVVETLERİ HALKTAN YARDIM İSTEDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, hastanenin tahliye edildiği bildirildi. Polis ekiplerinin kırmızı ceket giymiş olan, 175 santimetre boyunda bir adamın peşinde olduğu aktarıldı. Resmi sosyal medya hesabından şüphelinin görüntüsünü paylaşan Çekya Polis Kuvvetleri, halktan zanlının yakalanması için yardım istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti