Reklam
  • Reklam
HALK KİTLELERİ BİR YIĞIN OLUŞTURUR VE BİR GÜN SARAYIN KAPISINA...

HALK KİTLELERİ BİR YIĞIN OLUŞTURUR VE BİR GÜN SARAYIN KAPISINA DAYANIR

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili adayı Zekiye Seda Sönmez, Kanal İzmir TV Seçim Özel programında Rıdvan Akgün'ün konuğu oldu.

19 Haziran 2018 - 12:22

Gençlik kollarından itibaren Partinin her kademesinde görev yaptığını belirten Sönmez ''Her gün ayrı bir ilçedeyiz. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Seçime hazırız. Dünya siyaseti değiştiğinin görüyoruz. Türkiye siyasetinin de mekanizmalarının değişmesi gerekiyor. Artık gençlerin önünün açıldığını görüyoruz. Bizde parti olarak gençlere önem veriyoruz'' diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU DEMOKRASİ DERSİ VERMİŞTİR

CHP olarak her zaman demokrasiyi savunduklarını ifade eden Sönmez ''Genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu bir demokrasi dersi vermiştir. İlk olarak İYİ Parti'yi seçimlere sokmak istemeyen güçlere karşı 15 milletvekilimizi İYİ Parti'ye göndererek grup kurmasını ve seçime girmesini sağlamıştır. Ardından kendisiyle Genel Başkanlık için yarışmış Sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermiştir. Bunu hiçbir parti yapamaz. Muharrem İnce'de gösterdiği performansla sadece parti içinde değil yurt içinde de büyük bir sinerji yarattı. CHP rozetini çıkardı ve tüm Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olacağını ülkeye gösterdi.'' dedi

 

KİŞİSEL ÇIKARLAR DEĞİL HALKIN ÇIKARLARI ÖNEMLİ

Şu anda bir tarafta kahvehane kültüründen bahseden bir aday ile, bilimden bahseden, bilimsel çalışmalardan bahseden bir aday var. Türkiye'nin geleceği için Muharrem İnce bir şanstır. Biz saray kültürünü hiçbir zaman benimsemedik. Her zaman söyledim. Halk kitleleri bir yığın oluşturur ve bir gün sarayın kapısına dayanır. İşte o gün bugündür. Artık kişisel çıkarlar değil halkın çıkarları ön planda olacaktır.'' diye konuştu.

 

ÇOK CİDDİ BİR İVME YAKALADIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 51 gibi bir oy potansiyeline sahip olsaydı MHP ile cumhur ittifakını kurmayacağını söyleyen Sönmez, Muharrem İnce ile birlikte ciddi bir ivme yakaladıklarını, oy potansiyelimizin düşük olduğu yerlerde bile şu anda ciddi bir teveccüh olduğunu bu seçimde ilk turda olmasa bile 2.tur da ciddi bir oy potansiyeline sahip olacaklarını ve Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olacağını düşündüğünü ifade etti.

 

EN GÜÇLÜ BEYANNAME CHP'DE

En güçlü seçim beyannamesinin Cumhuriyet Halk Partisinin seçim beyannamesi olduğunu belirten Söznmez ''260 sayfa bir beyanname ve dolu dolu, halkın ve devletin tüm sorunlarına yönelik. Hak, hukuk, eğitim, ekonomi, eşitlik ve toplumsal barış gibi tüm sorunların çözümüne yönelik projelerimiz var. 3B projemiz var. Birilikte bölüşeceğiz, barışacağız, büyüyeceğiz.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti