Reklam
  • Reklam
GÜNDE İKİ BARDAK İDRAR İÇİYOR!

GÜNDE İKİ BARDAK İDRAR İÇİYOR!

Fitness Uzmanı Faith Canter, her gün iki bardak idrar içiyor. Sivrisinek ısırığı yüzünden gözü şişip, tamamen kapanınca en son çare olarak idrar içmeyi denemişti. Şişliği azaltmak için steroid kremlerden antihistaminik ilaçlara kadar her şeyi deneyen talihsiz kadın, başta idrar terapisinin çılgınca bir fikir olduğunu düşünse de gözü bir türlü iyileşmeyince, denemeye karar verdi. Bilim insanları ise idrarın herhangi bir faydası olduğunu gösteren hiçbir kanıt olmadığını söyledi.

14 Eylül 2018 - 16:24

Fitness Uzmanı Faith Canter, her gün iki bardak idrar içiyor. Sivrisinek ısırığı yüzünden gözü şişip, tamamen kapanınca en son çare olarak idrar içmeyi denemişti.

İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; haziran ayında Portekiz'e taşındıktan kısa bir süre sonra sivrisinek tarafından ısırılan Canter'in bir gözü şişti ve kapandı.

Şişliği azaltmak için steroid kremlerden antihistaminik ilaçlara kadar her şeyi deneyen talihsiz kadın, başta idrar terapisinin çılgınca bir fikir olduğunu düşünse de gözü bir türlü iyileşmeyince, denemeye karar verdi.

Yarım bardak idrar içtikten sonra gözündeki şişliğin dört saat sonra tamamen geçtiğini söyleyen Canter, o günden sonra her gün idrar içtiğini söyledi.

Bilim insanları ise idrarın herhangi bir faydası olduğunu gösteren hiçbir kanıt olmadığını söyledi.

Gözündeki şişliğin tedavisi idrar içen fitness uzmanını bilim insanları uyardı... 'Faydası yok'

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek