Reklam
  • Reklam
GÖZTEPE’ DEN REKOR !

GÖZTEPE' DEN REKOR !

Sarı-kırmızılılar, deplasmandaki kritik maçın biletlerini satışa çıkar çıkmaz 10 saniye gibi kısa bir süre içinde tüketti. Kimse biletlerin nasıl bittiğini anlayamadı

15 Mayıs 2019 - 10:06

 

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki maç kala düşme potasındaki heyecan tavan yaparken, gözler iki ebedi dost olan Bursaspor ve Göztepe'nin oynayacağı maça çevrildi. Göz-Göz, Bursa'da oynanacak olan kritik maç öncesi 34 puanla 15. sırada yer alırken, rakibi Bursa ise 33 puanla hemen altında yer alıyor.

BİLETLERE HÜCUM

Yıllardır tribünde kol kola, omuz omuza dostluklarını pekiştiren iki kulübün pazar günü karşı karşıya geleceği maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, yeni bir rekora daha imza attı.

Kazananın belki de ligde kalışını ilan edeceği maçın biletleri dün satışa çıkarken Göztepeliler, 3 bine yakın bileti 10 saniyelik bir süreçte tamamen tüketti.

FAİR-PLAY ÇAĞRISI

Biletlerin satıldığı Passolig sistemi çökerken, binlerce taraftar bilet bulamayıp açıkta kaldı. İç sahadaki maçlarda yüzde 87'lik doluluk oranıyla Süper Lig'in tribün şampiyonu olan Göztepe'yi, Bursa'daki önemli maçta taraftarları yine yalnız bırakmayacak.

Yeşil-beyazlı tribünlerde, sarı-kırmızılı ekibe dostluk eli uzatırken iki kulüp de müsabakanın Fair-Play çerçevesinde geçmesi için temennide bulundu.

YASİN'DEN İYİ HABER

Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak olan Göztepe'ye sakatlardan iyi haber geldi. Sarı-kırmızılı Erzurumspor ile oynadığı maçta oyuna girer girmez sakatlanan ve 3 haftadır forma giyemeyen Yasin Öztekin dün takımla birlikte idmanlara başladı. Yasin'in Bursa maçına kadar hazır olması beklenirken Sivas maçında sakatlanan Serdar ve Jerome'nin durumu belirsizliğini koruyor. Sağlık heyetinin iki yıldıza bugün MR çektireceği pazara yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, Kadu, Grillo, Hakan, Kerem Atakan, Traore ve Ghilas'ın sakatlığı devam ediyor.

ALPASLAN STOPERE

Göztepe'de Bursaspor maçında cezalı duruma düşen stoper Reis'in yerine teknik direktör Tamer Tuna, Alpaslan'ı hazırlıyor. Berkan Emir'in sol bekteki iyi performansından memnun kalan Tamer Tuna, Titi ile birlikte savunmanın ortasında ön libero olarak görev yapan Alpaslan Öztürk'e şans verecek. Alpaslan daha önce stoperde bir dönem forma giymişti.

TİTİ BU KEZ RAKİP

Göztepe'nin Bursaspor'dan sezon başında bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Brezilyalı stoper Cristian Titi bu hafta eski takımına karşı rakip olacak.

Kasımpaşa'da iki sezon forma giydikten sonra geçen sezonu da Bursaspor'da geçirmişti. Sarı-kırmızılı futbolcu, sezonun en kritik karşılaşmasında eski takımına karşı Göztepe'nin önemli sigortası olacak.

TAYFUR KULÜBEYE

Sivasspor ile oynanan maçta yaptığı kritik hatalar nedeniyle taraftarların tepkisine maruz kalan ve tribünlerle tartışan Tayfur Bingöl, Bursa'da kulübeye çekiliyor. Tuna, son haftalarda sağ bekte görevlendirdiği Tayfur'u kulübeye çekerek Gassama ile oyuna başlamayı planlıyor.

Tayfur, Sivas maçı sonrası kendisini savunarak birlik ve beraberlik çağrısı yapmıştı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek