Reklam
  • Reklam
Göztepe’de Taşlar Yerine Oturuyor

Göztepe'de Taşlar Yerine Oturuyor

Göz Göz'de bu hafta kadronun değişeceği bekleniyor...

29 Mart 2018 - 14:20

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında pazar günü Bornova Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek Göztepe'de cezalı oyuncuların takıma dönmesiyle ilk 11'de köklü bir değişim olacak gibi duruyor.

Sarı-kırmızılılarda önceki hafta cezaları yüzünden süre alamayan orta saha oyuncuları Selçuk ile Poko'nun Kasımpaşa müsabakasında yeniden formalarına kavuşacağı bekleniyor. Teknik direktör Tuna'nın iki futbolcuyu 11'de görevlendireceği öğrenilirken, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sahada olan Sabri ve Rotman'ı ise maça  yedek soyunduracağı ifade edildi.

Sakatlığından dolayı sezonu kapatan stoper Kadu'dan da faydalanamayacak olan Tuna'nın savunmanın göbeğinde Reis-Leo ikilisine forma vereceği vurgulandı.

Sarı kırmızılılarda orta sahada görev yapan Oscar Scarione ise adeta hafızalardan silindi. Sezon başında sarı-kırmızılıların en önemli kozlarından biri olması beklenen Arjantinli futbolcu, ilk 10 hafta sürekli forma giyerken ardından yedek kulübesinden çıkamaz, formayı kapamadı.Tamer  Tuna, Selçuk ve Poko ikilisinin cezalı olduğu haftada bile Scarione'yi kadroda düşünmedi. Deneyimli futbolcu ikinci yarıda toplam 3 maçta oynayıp yalnızca 50 dakika sahada kaldı. Scarione, ilk yarıda 2-2 biten Fenerbahçe karşılaşmasında ve 3-2 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşmasında takımına gol yollarında katkıda bulunmuştu. Göztepe ile 1 sene daha anlaşması bulunan Arjantili topçunun geleceği de belirsiz. Oyuncuyla sezon sonu masaya oturulacak ve anlaşma sağlanırsa büyük ihtimalle Arjantinli oyuncu ile yollar ayrılacak.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti