Reklam
  • Reklam
GÖZTEPE’DE FORVET SORUNU

GÖZTEPE'DE FORVET SORUNU

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de forvet sorunu yaşanıyor.

29 Haziran 2018 - 15:43

Sezon biter bitmez dünyaca ünlü forveti Demba Ba'yı Çin'e kaptıran, Ömer Şişmanoğlu'nun da sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılılarda forvet olarak sadece Nabil Ghilas kaldı. Geçen sezon istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Cezayirli futbolcunun da durumunun henüz netleşmediği belirtildi. Göztepe'nin az bir zararla göndermeyi planladığı Ghilas için son kararı teknik direktör Bayram Bektaş'ın vereceği kaydedilirken, İzmir ekibinin en az 3 golcü takviyesi yapacağı ifade edildi.

Trabzonspor'dan Hugo Rodallega ve Dame N'Doye'un yanı sıra Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'i listesine alan Göztepe'nin yurt dışında da geniş çapta tarama yaptığı belirtildi. Teknik direktör Bayram Bektaş, 2 Temmuz'da başlayacak Erzurum kampına transferleri yetiştirmek için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti. Genç çalıştırıcı, "Görüştüğümüz oyuncular var. Taraftarımız merak etmesin, istenilen kadro kurulacak" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti