Reklam
  • Reklam
GÖZTEPE’ DE BOMBA İDDİA !

GÖZTEPE' DE BOMBA İDDİA !

Sepil kulübü Anadolu Grubu'nun patronu Tuncay Özilhan'a devredecek Kulübe yakın çevreler taraflar arasında kesin anlaşmanın sağlandığını resmi açıklamanın ise Ankaragücü maçından sonra yapılacağını bildirdi. Anadolu Efes basketbol takımının da Göz-Göz'ün bünyesine katılacağı iddialar arasında

22 Mayıs 2019 - 11:31

Göztepe'de camia son günlerde müthiş bir iddia ile çalkalanıyor. Kulübe yakın çevreler Başkan Mehmet Sepil'in özel nedenlerden dolayı görevi bırakmayı düşündüğünü, uzun süreden beri de Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve TÜSİ- AD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ile görüştüğünü iddia ettiler.

İddialara göre anlaşmanın geçen hafta kesin olarak sağlandığı, resmi açıklamanın ise Ankaragücü ile oynanacak olan maçtan sonra yapılacağı belirtildi. Görüşmenin içeriği ise henüz belli değil, ancak iddialara göre Özilhan'ın Göztepe'yi almaya çok sıcak baktığı, basketbol şubesini de Göztepe'nin bünyesine katacağı bildirildi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil geçen yıl sponsorluk anlaşması yaptığı Tuncay Özilhan ile görüşmesi sonrasında, "Anadolu Grubu'nun yapısına baktığımızda bizim iş birliği yapacağımız birçok şirketi var. Sporla ilgili bir grup ve yıllardır Türk sporunun içinde olan bir grup. Özilhan'la birbirimizi tanıyoruz" diye konuştu.

HERKES ÇOK SEVDİ

Sepil, "Bu projeyi nereye kadar götürebileceğimizi konuştuk. Kendileri de heyecanla dinledi. Şuan bir açıklama yapamayacağım ama önümüzdeki günlerde bu birlikteliğin detayları belli olacak" diye konuşmuştu.

Göztepe'de tarihi zaferlere imza atan ve stadın yapımında büyük emekleri geçen Mehmet Sepil'in bu kararı alırken çok zorlandığı öğrenildi.

2. Lig'deyken Altınbaş Holding'ten devraldığı Göztepe'yi önce 1. Lig'e, ardından 14 yıl sonra Süper Lig'e çıkartan Sepil, çocukluk yıllarından gelen Göztepeliliği ve renkli çıkışlarıyla taraftarların sempatisini kazanmıştı.

Amatör branşlara da önem veren Sepil, tüm futbol camiasının takdirini topladı. Bazı iddialara göre Sepil'in ailevi ve sağlık sorunları nedeniyle bu kararı aldığı bildirildi.

BAŞKAN SEPİL SUNUM YAPMIŞTI

Tuncay Özilhan geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı ekibin sponsoru olmuştu. Yıllarca sporun içinde olan Özilhan, Türk basketbolunun devlerinden Anadolu Efes'in tarihi zaferlerinin hazırlayıcısı oldu. Mehmet Sepil'in de yakın arkadaşı olan Özilhan geçen sezon ortaya atılan Beşiktaş'ın basketbol şubesi ile birleşecekleri iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

HEDEFINDE FUTBOL VAR

Basketboldan sonra futbolda da büyük bir atılım yapmak isteyen Özilhan'ın Göztepe ile ilgili projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil Özilhan'a hem stat, hem de futbol şubesi ile ilgili sunum yaparak, bilgiler vermişti.

KATARLI İŞ ADAMLARI PAZARLIK YAPMIŞ!

Kulübe yakın başka çevreler Tuncay Özilhan ile birlikte Katarlı bir şirketin de kulübü almak için devreye girdiğini belirtti. Türkiye'den hem futbol, hem de basketbol takımı almak isteyen Katarlı bir şirketin Anadolu Efes ve Göztepe'yi almak için girişimde bulunduğu iddia edildi. Ancak yapılan uzun görüşmelerin ardından hem Efes'in hem de Göztepe'nin Katarlı şirketle anlşamadıkları söylendi.

SARAN'DA İLGİLENMİŞ

Kulübe yakın çevreler, bu devir işleminin yoğunlukla Anadolu Efes-Göztepe birlikteliğiyle sürdüğünü dile getirdi. Bu arada bir çarpıcı iddia daha ortaya atıldı. Bir dönem Fenerbahçe'de yönetici olarak görev yapan, geçtiğimiz dönem ie Ali Koç'a desteğini açıklayan işadamı Sadettin Saran'ın da bir dönem Göztepe ile ilgilendiği bildirildi.

GÖRÜŞMEDEKİ İNCE DETAYLAR

Özilhan ile Sepil İzmir'de bir araya gelmiş, Sepil Özilhan'a projelerle ilgili sunum yapmıştı. Masada Anadolu Efes'in logosu ve uçlarında Göztepe arması bulunan atkı dikkat çekmişti. İki başkanın Göztepe- Anadolu Grubu işbirliği yazılı bir görsele baktığı görülürken, görselde sarı kırmızılıların yeni stadının yer alması da dikkat çekmişti.

ALTINBAŞ HOLDİNG DE GÖZ-GÖZ İLE İLGİLENİYOR

Genel Energy Holding'in sahibi Mehmet Sepil Göztepe'yi 7 Haziran 2014'te Altınbaş Holding'ten devralmıştı. İddialara göre eski Başkan Hüseyin Altınbaş, Sepil'e, "Kulübü elden çıkarmak istediğinizde ilk olarak bizi arayın" demişti. Altınbaş Ailesi'nin Göztepe'nin başına geçmeye sıcak baktığı iddia ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek