Reklam
  • Reklam
GÖKSU’ DAN İMAMOĞLU’ NA SERT CEVAP !

GÖKSU' DAN İMAMOĞLU' NA SERT CEVAP !

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalara, rekor oyla seçilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan sert tepki geldi.

21 Mayıs 2019 - 10:39

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu.

Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin İstanbul seçimleriyle ilgili attığı manşeti ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerini sorması üzerine, CHP'nin adayı İmamoğlu'nun Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'yla ilgili hakaret dolu sözleri büyük tepki çekti.

CHP adayı İmamoğlu'na vatandaşlardan sert tepki!

BAŞKAN GÖKSU HABER7'YE KONUŞTU

Tepki çeken sözlerin ardından, 31 Mart seçimlerinde rekor oyla seçilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, haber7.com'dan Mehmet Küçükkahveci'ye konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'ESENLER HALKINA KARŞI BÜYÜK SAYGISIZLIK'

Esenler halkına yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu belirten Göksu, ''Benim bu konuda fazla söyleyecek bir şeyim yok. Ben sadece CHP adayına bir şey sordum. Söyledği cümleler nezaketsiz saygı içermeyen cümleler. Esenler halkına karşı büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ben 166 bin oyla seçilmiş bir başkanım. Esenler halkına büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik yaptığını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

'SÖZLERİM NET ORTADA'

Göksu açıklamasının devamında ''Benim söyledğim sözler çok net ortada. Ben ona bir soru soruyorum ve cevabını bekliyorum. Bu sorunun cevabının vermemek konusunda direniyorlar. İstanbul halkı buna cevabını verecektir.'' dedi.

'İSTANBUL HALKININ VİCDANINA EMANET EDİYORUM'

Göksu sözlerini ''CHP'nin şahsımla alakalı sözleri incitici sözlerdir. İyilik meleği gözüken adayın maskesi düşmüştür. Demokrasilerde sorulan sorulara ünlem ve noktayı İstanbul seçmeni koyar. İstanbul halkına söylenenleri İstanbul halkının vicdanına emanet ediyorum.'' diye bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı