GELECEĞİNİ DUYDULAR VE..

GELECEĞİNİ DUYDULAR VE..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere, Rize'nin Güneysu ilçesinden helikopterle Ordu'ya gitti. Hemşerileri, cep telefonlarıyla Erdoğan'ı görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.

11 Ağustos 2018 - 14:01

Geceyi, Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinde geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.45'te evinden ayrıldı. Güneysu ilçe merkezinde kendisini bekleyenleri makam aracından selamlayan Erdoğan, ilçedeki futbol sahasına geldi. Futbol sahası çevresinde ve binaların balkonlarında toplanan vatandaşlar, cep telefonları ile Erdoğan'ı görüntülemek için seferber oldu.

Helikoptere binen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya hareket etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle karşıladı
Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu'yu resmi törenle...
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon dolarlık fatura var
Uraloğlu: Terörün ülkemize çıkardığı kabaca 2,5 trilyon...