Reklam
  • Reklam
FUAT OKTAY’ DAN ÇAĞRI !

FUAT OKTAY' DAN ÇAĞRI !

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Diyanet İşleri Başkanlığımız, faaliyetlerinde benzer bir fitne ve ihanetin bir daha yaşanmaması amacıyla gerekli tüm önlemleri almalı, sahada hiçbir boşluk bırakmamalıdır.' dedi.

04 Mart 2019 - 13:06

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat  Oktay, Kızılcahamam ilçesinde bir otelde, Diyanet İşleri Başkanlığı  tarafından düzenlenen 3. İlçe Müftüleri Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kongre  münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı  bahtiyarlık duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en kalbi selam ve sevgilerini  ileten Oktay, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sunulan hizmetlerin etkin  şekilde yürütülmesi, uygulamada yöntem birliğinin sağlanması ve başkanlık  mensupları arasında iletişimin güçlendirilmesi için ülkenin her köşesinde görev  yapan müftülerle yapılan bu tür buluşmaların son derece önemli olduğunu söyledi.

Oktay, farklı temalarla 2014 yılından bu yana gerçekleştirilen ilçe  müftüleri kongrelerinin bu yıl "Değişen Dünyada, Değerlerin Korunmasında Diyanet  Hizmetleri" temasıyla gerçekleştirilmesini anlamlı bulduğunu ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti