Reklam
  • Reklam
FUAR’DA GAZİEMİR FARKI..

FUAR'DA GAZİEMİR FARKI..

87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Teması ‘Teknoloji’ olan fuarda, belediyenin temaya uygun proje ve çalışmaları anlatılıyor

08 Eylül 2018 - 11:11

Bu yıl ‘Eylül’de gel’ sloganı ve ‘Teknoloji’ temasıyla 87. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi’nin bu temaya uygun yaptığı tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. Gaziemir’in çevre dostu Belediye Başkan Halil İbrahim Şenol’un başta teknoloji olmak üzere,  hayata geçirdiği sosyal ve fiziki çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi sunuluyor.

Belediye standında fuar temasına uygun olarak, Başkan Şenol’un hayata geçirdiği akıllı, çevreci, teknolojik ve kendi enerjisini üreten belediye hizmet binası hakkında detaylı bilgi veriliyor. Başkan Şenol’un marka projelerinin detaylı olarak vatandaşa anlatıldığı stantta her gün ayrı bir aktiviteyle halkın karşısına çıkılıyor.

Fuar ziyaretçileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise vatandaşların öneri ve taleplerini dinliyor, talep edenlerle bol bol fotoğraf çektiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti