Reklam
  • Reklam
Foçalı Sanatçılardan Büyük Dayanışma

Foçalı Sanatçılardan Büyük Dayanışma

Foça’nın adalarından biri olan İncir Adası’nı işleten ve halk arasında Kedi Ferdi lakabı ile tanınan Ferdi Kırcalı geçtiğimiz aylarda kötü bir kaza geçirmiş ve felç kalmıştı

10 Temmuz 2019 - 09:46

Halen Akçay’da özel bir bakımevi’nde tedavisi süren Ferdi Kırcalı’nın bakım masraflarına yardım edebilmek adına Foça’da yaşayan sanatçılar konuya duyarsız kalmadı.4 sene önce Foça’ya yerleşen ünlü televizyon programcısı, sunucu, showman Hakan Doğanay önderliğinde 13 sanatçı biraraya gelerek bir etkinlik düzenledi etkinliğin ardından Doğanay bir açıklama yayınladı .

Doğanay “Her şey Çok Güzel Oldu ! Tüm sanatçı dostlarımın kalplerine, enerjilerine sağlık.Bizleri yalnız bırakmayıp bilet alan, gelen ya da gelemeyen ancak kalbi bizimle birlikte dostumuz Ferdi için atan tüm arkadaşlarıma, Foçalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi. 

Organizasyonda elde edilen gelir Ferdi Kırcalı'nın isteği üzerine   sağlık harcamaları ve bakımı için ağabeyi Zeki Kırcalı'nın Ziraat Bankası hesabına yatırıldı.

 

Zeki Kırcalı yaptığı açıklamada " Emeği geçen tüm sanatçı dostlara,  tüm Foça esnafımıza teşekkürlerimi sunarım.  Foça’da yaşayan sanatçıların hep birlikte büyük bir aile olduğunu, sıkıntılı zamanlarda biraraya gelip neler yapabileceğini gösterdi.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti