Reklam
  • Reklam
Foça’ya yaz erken geldi

Foça'ya yaz erken geldi

İzmir’in turistik İlçesi Foça hafta sonu mevsimin en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Güzel havayı fırsat bilenler ilçeye gelerek yazı aratmayan görüntüler yarattılar.

13 Mart 2018 - 15:00 - Güncelleme: 13 Mart 2018 - 15:03

Özellikle geçtiğimiz pazar günü  gerek özel, gerekse İZBAN aktarmalı otobüs ve minibüs gibi toplu taşım araçlarıyla ilçeye adeta bir hücum yaşandı. Araç yoğunluğundan otopark sıkıntısı yaşanırken, İzmir karayolu ve kent içi yollarda trafik yoğunluğu büyükşehirleri aratmadı. Gezi teknelerinin tamamına yakını balık turlarına çıktı. Bazı vatandaşlar sahilde yürümeyi seçerken bazıları çocuklarıyla birlikte paçaları sıvayıp denize ayaklarını sokarak gezinmeyi  ve yarımda olsa deniz keyfi yapmayı tercih etti. Balık restoranları, kafeler, barlar, yiyecek içecek satan büfeler, dondurmacı, midye dolmacı  ve seyyar satıcılar gördükleri ilgi ile günü oldukça kazançlı geçirdiler.

Günün kararmasıyla azalması beklenen kalabalık saat 23.00 dolayına kadar devam etti.  Gece serinliğinde de ahşap iskeleler  üzerinde son turlarını atan misafirler geç saatlerde geldikleri kentlere gitmek üzere  yola çıktılar.  

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti