Reklam
  • Reklam
FOÇA TOPLUMSAL HUZUR VE GÜVENLİK GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NDEN...

FOÇA TOPLUMSAL HUZUR VE GÜVENLİK GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN GÜRBÜZ’E ZİYARET

Foça Toplumsal Huzur ve Güvenlik Gönülleri Derneği üyeleri 31 Mart seçimlerinde Foça Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Fatih Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede dernek faailyetleri ve belediye ile işbirliği konuları ele alındı.

29 Mayıs 2019 - 15:02

Ziyarette Foça Toplumsal Huzur ve Güvenlik Gönülleri Derneği Başkanı Günal Menemenli, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Şükrü Deniz, Recep Diker, Osman Mert, Volkan Ağır, Tamer Erduran ve Ömer Faruk Tunca’nın hazır bulundu.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ü yoğun programı nedeniyle ancak kutlama olanağı bulduklarını belirten Dernek Başkanı Günal Menemenli ilçenin huzur ve güvenliği için sivil insiyatif oluşturma amaçlı kamau yararına çalışan bir dernek olduklarını belirterek güvenlik güçleri,kamu kurumları ve halkın işbirliğinin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Menemenli ; “İlçemiz güvenli ortamı ve huzuryla tanınıyor. Bunun sürmesi için bizlerde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Göreve yeni başalayan Fatih Başkan’ a çalışmalarında başarılar dilerken, dernek amaçları doğrultusundaki çalışmalarda yanında olduğumuzu da ilettik.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...