Reklam
  • Reklam
Fenerbahçe Doğuş, THY EuroLeague’de Avrupa’nın favorisi!

Fenerbahçe Doğuş, THY EuroLeague'de Avrupa'nın favorisi!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bugün başlayacak THY EuroLeague Final Four'unda mücadele edecek Fenerbahçe Doğuş, basketbolda Türkiye'ye kulüpler bazında 10. Avrupa kupasını kazandırmaya çalışacak. Bu akşam başlayacak Final Four öncesinde Fenerbahçe Doğuş, Avrupa basınının favorisi!

18 Mayıs 2018 - 14:47

Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı kupası olan THY EuroLeague'de geçen sezon şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş, Belgrad'da yapılacak Dörtlü Final'de de mutlu sona ulaşması durumunda bu organizasyonda üst üste ikinci kez kupayı müzesine götürecek.

Fenerbahçe Doğuş'un THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nden istediği şekilde ayrılması durumunda Türk basketbolu, bu sezon üçüncü Avrupa kupasına kavuşacak.

AVRUPA BASINI, 'FENERBAHÇE' DEDİ!

Avrupa medya ve kulüplerinin basketbol uzmanları, zorlu organizasyonda parkeye çıkcak Fenerbahçe'yi Zalgiris karşısında oldukça şanslı görüyor. 

Dörtlü Final için 15 binin üzerinde basketbolseverin Belgrad'a geleceği açıklandı. Belgrad Turizm Organizasyonu Müdürü Milorad Popovic, "Basketbol karşılaşmaları için en fazla Türkiye'den sporseveri ağırlayacağız. En az 15 bin kişi bu organizasyonu takip etmek için Belgrad'a gelecek" dedi.

ÜST ÜSTE KAZANAN 4. TAKIM OLMA YOLUNDA

Fenerbahçe Doğuş, kupayı kazanması durumunda bu organizasyonda Dörtlü Finaller tarihinde üst üste mutlu sona ulaşan 4. takım unvanını alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti