Reklam
  • Reklam
Fatih Portakal’dan AK Parti Milletvekili Şirin Ünal’a çağrı:...

Fatih Portakal'dan AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'a çağrı: Sizin bu olayı aydınlatmak için istekli olmanız gerekir

AK Parti milletvekili Şirin Ünal'ın evinde hayatını kaybeden kadın çalışanın ölümüyle ilgili gazeteci Fatih Portakal, Ünal'a çağrıda bulunarak, "Sizin bu olayı aydınlatmak için istekli olmanız gerekir." dedi.

01 Ekim 2019 - 09:34

AK Partili milletvekili Şirin Ünal'ın evinde çalışan 23 yaşındaki Özbek Nadira Kadirova'nın ölümü gündemdeki yerini koruyor. Konuyu Fox Ana Haber'e taşıyan Fatih Portakal milletvekili Şirin Ünal'a da çağrıda bulundu. Portakal "Bu ölümün üstü kapatılmasın, en başta sizin bu olayı aydınlatmak için istekli olmanız gerekir" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

AK Parti İstanbul Milletvekili emekli general Şirin Ünal'ın evinde 1 yıldır çalışan 23 yaşındaki Nadira Kadirova, milletvekilinin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti.  Ankara Emniyeti jet hızıyla olayın intihar olayını duyurmuş, Kadirova'nın kendi canına kıydığı iddia edilmişti. Nadira'nın ağabeyi ise olaydan 5 dakika önce kendisini Milletvekili Ünal'ın aradığını, kardeşinin ölümünden sonra bazı eşyalarının ve günlüğünün kendisine verilmediğini açıklamıştı. AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde şüpheli şekilde ölen Özbekistan Cumhuriyeti vatandaşı 23 yaşındaki Nadira Kadirova ile ölümünden bir gün önce konuşan arkadaşı Leyla Niyazova, çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Niyazova, "Son görüşmemizde patronunun kendisini taciz ettiğini anlattı ve ağladı" demişti. Şüpheli ölüm ise hala aydınlatılamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti