Reklam
  • Reklam
EVLİ KADIN SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

EVLİ KADIN SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Gaziantep'te yaşayan bir çocuk annesi kadın, eşiyle tartıştıktan sonra silahla kafasına sıkarak intihar etti. Ölüm haberini alarak olay yerine gelen kadının ailesi damatlarına saldırırken, damadı saldırganların elinden polisler kurtardı.

29 Temmuz 2021 - 09:34 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 09:48

EŞİYLE TARTIŞTI DÜŞÜNMEDEN KAFASINA SIKTI

Tartışmanın ardından eşinin yanından ayrılarak başka bir odaya giden bir çocuk annesi kadın, evde bulunan tabancayla intihar etti. Silah sesi üzerine odaya giren Mehmet A., eşini yerde kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirlerken polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

AİLESİNİN GÖZÜ DÖNDÜ VE SALDIRDI

Kızlarının intihar ettiği haberini alan Damla A.'nın ailesi olay yerine gelerek damatları olan Mehmet A.'ya saldırmaya kalkıştı. Mehmet A.'ya saldıran aile yakınları polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Araya giren polis ekipleri saldıran aile yakınlarını biber gazı kullanarak durdurabildi. Olay yerindeki kalabalığın dağılmasının ardından gözaltına alınan Mehmet A. Karşıyaka Polis Merkezi'ne götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti